Lakisääteisten vaatimusten arvioinnit

Jätä soittopyyntö

Uskallamme väittää tarjoavamme markkinoiden parhaan ja kattavimman lakisääteisten vaatimusten arvioinnin ja sitovien velvoitteiden varmistamisen.

Kenelle palvelu on suunniteltu?

Palvelumme on suunniteltu täyttämään erityisesti ISO 14001– ja ISO 45001 – standardien vaatimukset, mutta soveltuu myös yrityksille, jotka haluavat varmistaa noudattavansa ympäristö- ja työterveys- sekä turvallisuuslainsäädäntöä.

Miksi juuri meidät pitäisi valita?

Palvelumme on kehitetty asiakastarpeesta sekä hiottu nykyiseen muotoonsa yhteistyössä eri alojen yritysten kanssa. Lähtökohtamme on asiakkaan ajan ja vaivan minimointi, jonka toteutamme tulkitsemalla vaatimukset asiakkaamme puolesta mahdollisimman käytännönläheisesti.

”Meillähän on kokemusta menneiden vuosien ajalta kahdesta eri systeemistä ja tämä on kyllä ehdottomasti kattavin, luotettavin  ja helppokäyttöisin. Meitä koskeva aineisto valmiiksi haettuna; päivitys kahdesti vuodessa; homma toimii. Ulkoisissa auditoinneissa (asiakas-/Lloyd´s-auditoinnit) rekisteri saanut pelkkää positiivista palautetta.” – Asiakaskommentti, valmistava teollisuus

Miksi katsomme palvelumme olevan paras?

  • Lakikattauksemme koskee käytännössä kaikki ympäristö- ja työterveyslainsäädännön alueet, kuten jätelainsäädännön, kaasuja koskevan lainsäädännön, painelaitteita koskevat vaatimukset, yms.
  • Toimitamme listan asiakasta koskevista laeista ja asetuksista sekä selvitämme pykäläkohtaisesti, miten asiakas on täyttänyt vaatimukset
  • Annamme suositusehdotukset toimenpiteille niiden pykälien osalta, joita asiakas ei vielä täytä
  • Tulkitsemme lait ja asiakkaat asiakaskohtaisesti
  • Tunnemme jokaisen asiakkaamme toiminnan
  • Räätälöimme palvelun asiakkaan toimintojen ja sovellettavien lakikokonaisuuksien mukaisesti
  • Ilmoitamme lakimuutoksista toimenpidesuosituksineen kahdesti vuodessa

Bisnode logo Korkein luottoluokitus logo  Luotettava kumppani logo

Pasi Grönroos
Turku, alueena koko Suomi

040 7370 960
pasi.gronroos@pg-quality.fi

Jani Aarnio
Kaarina, alueena koko Suomi

0400 422 615
jani.aarnio@pg-quality.fi

Copyright © 2024 PG Quality Oy